Gothia cup 2009

Jag har inte lagt in mina bilder från gothia,
så jag passar på nu :)

Första dagen på Heden med Elin, Vickis och Sandra


Invigning på Ullevi


Invigningen var bra,  men bättre förra året.


Fina Ellen och jag


Skål!


Malin & Jessi sötnosar :)


Hela gänget


Emma,  Malin, Gabbi och Emma, loveyou <3



Haha, skönaste :D


Balder


Söta Jessica


Vinnare


I finalen möttes Boo och Lindö


Det avgjordes på straffar och Lindö vann


På delad tredje plats kom Värtan och Hammarby


Sista dagen gick vi på Universeum





Det här har varit en av de bästa veckorna i mitt liv. Vi vann vårt gruppspel med typ 14-0 i målskillnad.  Och i slutspelet i åttondels finalen möter vi Viksjö, ett lag vi alltid vunnit mot,  men ngt fungerar inte denna dag . Vi hade 20 chanser och vi fick in ett mål, de hade två chanser och fick in ett. Det blir straffar, och vi förlorar tyvärr. Men vi gjorde ändå en superbra insats!

När vi kom dit första dagen blev det att packa upp och blåsa upp alla madrasser, lite utforskning av skolan och sen lägga sig och sova. Nästa dag var det Heden som gällde! Laget åkte in och köpte tröjor och allt vad vi ville ha som minnen  från Gothia cup 2009. Och på kvällen var det invigning. Bättre förra året, som sagt, men ändå sjukt bra!

Tisdag kväll var vi på Liseberg, men det var mkt folk och vi hann inte åka mkt. Men kul hade vi ändå! Onsdags kvällen gjorde vi oss fina, och sminkade oss för att åka på restaurang, haha. det var hur fint som helst med jättegoda hamburgare! Lisa höll världens finaste tal, haha xD och efter maten gick vi ner till vattnet och tog massa fina foton.

Torsdagskväll åker "gänget" in till stan för att gå på Heden och checka in det stora discot. På Heden köpte vi glassar och träffade två jättesköna brasilanare och som vi skrattade. Malin fick glass på sina kläder när Emma skulle visa vad oj betydde på svenska och Lisa skulle förklara vad starffar var på svenska, men det misstolkades när hon gjorde rörelserna :P och när de skulle säga hejdå till oss, haha xD (i brasilien pussar man ju på kinden) En av dem böjde sig fram för att säga hejdå till  jessica och vi visste ju inte att man gjorde så i brasilien, så när han skulle pussa henne på kinden så ropade hon ,NO NO! haha ^^ 

Sedan hade vi planer att gå på donken men när vi såg att det inte var ngn kö till discot så sprang vi in där istället. Vi hade kul därinne, men inga detaljer :)

Fredags kvällen bestämmer vi oss för att gå på disco igen, men när vi kommer dit, så är det hur lång kö som helst! Helt sjukt. Men vi ställde oss där och hoppades på att få komma in. Efter kanske 30 minuter springer massa ifrån kön och bort därifrån och en vakt kommer och säger: Ni kommer inte att komma in, det är fullt därinne. Då frågar vi vart alla springer och han säger: till skumdiscot. Vi frågar vart det ligger och hur lång kö det är där och han säger 2 minuter bort, max 5 minuter kö. Vi rusar dit på direkten och faan vad bra att vi gjorde det för det var så jäkla roligt! Det spruta ut skum ut en jättestor typ fontän och man hade skum upp över huvudet, fast där vi stod var det bara till knäna. Jäklar vad roligt det var asså, men inga detaljer där heller :)

Lördag, dags att åka hem. Alla är trötta men alla har haft superkul! Vi vill göra ngt sista dagen så vi bestämmer oss för att gå på Universeum, ett slag djur museum typ. Det var roligt där men alla var ju så trötta så det blev bara ngn timme eller två där. På tåget hem blev det kortspel och Emma och Clara hade en tävling om vem som kunde äta en sur godis utan att göra en min, haha ^^  Väl hemma i Stockholm så var det bara för mig att packa ut allt och och packa om vid ett på natten, för dagen efter var det Gotland klockan fem på morgonen som gällde.

Tjejer, den här veckan kommer jag aldrig glömma. Vi hade så himla kul och jag har nog aldrig skrattat så mkt, tack för den här veckan girls, vi är världsbäst! <3


Sommar frukost









Vi bjöd över Perre, Nettan, Linnea och Malte och alla släktingar till dem som var här. Det är väldigt många så vi blev över 30 personer som satt här ute i vår trädgård på Gotland och åt en sån himla god fruksot! Vi dukade fram med scones, marmelad, ägg, bacon, juice, mackor, pålägg, yogurt och så mkt mer! Jag är verkligen supermätt!
Det här var verkligen en rolig idé och den vill jag  minnas!

RSS 2.0