Varje besök är unikt

























Rubriken säger väl allt.
Varje besök på Ängsholmen är unikt. Det var besökardag för alla som inte varit där inför sommarens läger, Hilda ska ju dit och hon ville så gärna se det , så vi tog me oss pannkakor och fika. Men vi som redan varit där fick oxå komma, och jag missar aldrig en chans att få vara där. Vi träffade även de två sköna killarna Peder och Erik. Och gissa vad vi gjorde?  Vi bada!!  Iskallt men uppfriskande som vi sa ;)

Jag säger inte att jag kommer till Ängsholmen, jag säger att jag kommer hem...

17/5-09


Grönan




















































En toppen dag jag verkligen vill minnas! Jag, Malin, Emma T, Emma J, Emma S, Sanna, Elin, Jossi, Lisa Cassie och Jennifer hade det superroligt på Grönan. Vi provadeden nya åkaktraktionen Insane, hur kul som helst, Frittfall Tilt, Jetline, Extreme var oxå några av de karuseller vi åkte. Det var verkligen hur kul som helst!
Dessa bilder säger mer än vad jag kan förklara.


16/5-09

Midsommar 08











Vi hade en underbar midsommar på våra kompisar landställe ute i skärgården! Vi gjorde en fin stång, åt god mat, tältade på trädgården, badade, åkte badring, fiskade, åkte till små öar och så mkt mer. Jag kan inte beskriva det så bra med ord, men det var super bra. Det är bara att kolla på bilderna!

Midsommardagarna


Minnesvärt till 100%

Ngt som verkligen är minnesvärt är du Moa. Du skiner upp dagen uppe i himlen, ler ditt fina leende och gör mig glad. Även om du inte finns här längre så kan jag fotrfarande se dig framför mig, i mitt minne för där kommer du alltid finnas.
12 år fick du, tolv korta år, det går inte att beskriva med ord. Men vad som än händer ska du veta att jag älskar dig ända upp till himlen, där du är. Jag är så tacksam att jag fick träffa dig och att vi blev vänner! Det är jag verkligen, för du var en otrolig person älskling <3




3/4-08, en dag som inte borde finnas.

sunk vs. stil

 vs.

Vilka såg godast ut? Jag och Julia har gjort sunk drinkar som inte smakade så bra, sedan har vi gjort stil drinkar som blev betydligt mycket godare ;)

3/5-09


Sisterhood



Jag och Jenny har gjort armband till vårt sisterhood, alltså Christina, Emma, Jag och Jenny. De ska liksom sammanlänka oss även om vi bor långt ifrån varandra eftersom Christina bor nere i Skåne.
Vi är riktigt nöjda!

24/4-09


Twilightsaga

Ett minne för livet är faktiskt Twilight. Det har påverkat mitt liv ganska mycket och jag har blivt väldigt besatt av det. Filmen har jag sett 18 gånger, jag har läst alla böckerna flera gånger och jag till och med mina Twilight-systrar Jenny, Christina och Emma.
Böckerna är något jag verkligen rekomenderar
och jag själv tycker att de är de bästa böckerna, någonsin.



2/1-09


Nästan sommar!









Nu är det verkligen vår på riktigt! Nästan sommar!
men jag håller med emma, det hade gärna fått vara lite grönt med allt det varma.


26/4-09


RSS 2.0